Малко сърчице в ръцете ти тупти,
гушнало се в теб и сладко си спи,
обич и сълзи от очите ти искрят,
мили думи тихо мълвят.
Обещават му, че винаги ще го закрилят,
че от лошите неща ще го скрият
и че заради него до последно ще се борят
ако ще и ада след себе си да отворят.
© Борислав Стоянов Всички права запазени