мога да съм фея
но не съм пригодена
за кратки пространства
трябваше да вляза в къщата
да поиграя малко lost
търсейки шибаната рима
на света
в три букви
или колкото там има в наличност
мога да съм три
равни части фис
но съм определено затворено око
над чаршаф от спомени
трябваше да добавя лед
в шибаната чаша на нощта
докато тече надписа
happy end of time
Некви Други
е точното название на нещата
да си поиграем на идване
lost
малко след дванайсет
преди да пресъхне синята коса
и да се омешат много сънищата
нетърпеливо
утре всичко ще бъде друго
утре всичко ще бъде ок
ще съм фея в три части
в кратко пространство
till the end of time
лъжите са всичко което искам
© Зорница Николова Всички права запазени
горчив, хладен, мрачно-ироничен, бие на сарказъм... :>