“Хвани ме здраво тук и сега...
Времето е малко... отива си бързо.
Неусетно те губя...
Играеш си с мен...
Песента е кратка.
Търсиш ме, но не винаги...
Нямаш ме.
Искаш ме.
Загубих те, но къде?
Късаш цветенцата на маргаритките...
Обичам те!
Не те обичам...!”
© Отрова Кобейн Всички права запазени