Мартинко
На шест годинки стана, сине,
достойно носиш свойто име.
Слушаш своите родители,
нали сме ти първоучители.
Живей си радостното детство,
то поне се предава по наследство.
Бъди усмихнат, лъчезарен и щастлив,
така, както аз пиша този стих.
И занапред да ходим в крак, като един -
мама, татко и Мартин.
© Гри Всички права запазени
бъдете честити и щастливи всички заедно...
ЧРД на малкия Мартин...жив и здрав да ви радва!