Ще замина далече.
Да събера стъкълцата от вчера.
Ще пътувам по глобуси от време...
Тебе моя да намеря.
Ти пак ще си така красива.
Пак във мене ще вярваш.
"Целуни ме.." – ще шепна без сила.
А ти – този път ще го направиш.
Ще сме щастливи, зная,
Ще се обичаме.
Завинаги твоя ще стана.
Далеч от светското вричане.
В мен остани.
А аз във теб ще витая.
И други истини за света –
Нека...
Нека не зная.
© Николинка Кирилова Всички права запазени