Когато вънка захладнее - маската сложи:
и до магазина щом отиваш,
и до тоалетната дори!
А колата като караш,
маска пак да не збравиш.
С маска даже във мазето,
зимнината като вадиш.
В барове и дискотеки
тиха музика ни пази от зараза.
Но на вън, пред блока, в махалата,
без маска не мога да изляза.
Въобще, маскирайте се хора!
Смело с маска крачките правете!
Пазете се навсякъде!
...че даже и на дупето сложете!
© Юнеско Чомски Всички права запазени