"Хайде в леглото забавление,
искам от теб кеф, развлечение,
ето - давам ти аз тези пари,
тялото ми иска да се наслади.
Хванаха ме, какви са тия снимки,
сниман съм как кротко си спинкам,
парите си в чекмеджето оставих,
да предупредя охраната забравих.
От властта взех, че паднах,
колкото можах - си краднах,
но повече власт да видя няма,
прецакаха ме, докато дрямах!"
© Георги Всички права запазени