Ме Ве Ре, министърът,
макар и много млад,
не се налива с уиски
направо от обяд.
Та той е, с шест кенефа
в огромен, скъп имот.
Той, там си прави кефа,
и удря на живот!
Той всяка сутрин става
с една едничка цел:
Със цел, саморазправа
с предишния модел!
Копнее - много хора
от предния режим
да прати във затвора,
или да бачкат в Крим.
Мечтае да прочисти
и ромските гета.
Там, свои джихадисти
да сложи на мига.
Да има - верни кадри
във всеки вилает.
С мужици белобради
да ни наложи ред:
Той иска ни - в Съюза
без Бойко и Доган!
Да… “рубим кукуруза”
на топло в Магадан!
Юри
Йовев
Декември
2021 г.
© Yuri Yovev Всички права запазени
Весели празници! 😊
Внимавайте с Ме Ве Ре то! 😀
На ски ли си, Акеми? 👍 Завиждам ти! 😊