1.08.2015 г., 21:08 ч.  

Мечта 3 

  Поезия » Любовна
301 0 0

В знойно тучно лято

на мен си ти мечтата.

Но не си ли само блян,

неумело скрила своя свян?

 

И за мен си небесна благодат,

избави ме от тоя ад -

спаси ме от тая самота,

дари ми малко красота.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??