Небесата се разтварят широко,
кога поет рими за красота лее,
че времето ни днес е жестоко,
а всеки иска в правда да живее!
Нека всеки е щастлив в света,
убийства и насилие да няма,
това може и да е само мечта,
но го искат не един и двама!
Нека за омраза се забрави,
нека няма болести и глад,
нека всеки добро да прави,
човек за човека да е брат!
© Георги Всички права запазени