7.10.2015 г., 7:51 ч.

Мечта 4 

  Поезия » Любовна
349 0 0

Усмивката на слънцето през пролетта,

най-красивата мечта,

която някой някога е имал -

това е моята любима.

И за туй цвете за милиони

окото ми сълза отрони.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??