Имам си мечта -
България да променя -
бандитите да са в затвора
и нова страница да отворя
в историята народна -
от чужди сили да е свободна
нашата родина
още таз година,
хората в чужбина да не бягат
и коланите пак да не затягат.
И вечна пролет в нашите души
волно да затрепти!
© Георги Всички права запазени