Мечтай!!!
Когато изгреят звездите
във нощното синьо небе,
тогава мечтите се скитат
и търсят те своето сърце!
Намират сърцето, което
най-силно обича в света
и после разказват за него
на всеки потърсил мечта!
Не спирай и ти да мечтаеш
да бъдеш обичан, щастлив,
защото с мечтата омайна
любов ще откриеш и ти!
И щом те намери човека
поискал мечтата си с теб да дели,
тогаз ще повярваш, че има
реални, човешки мечти!
След туй, дори вън да е зима
и да е всичко сковано от студ,
за тебе мечта споделена щом има,
не ще има в сърцето ти студ!
MariAngel
© Марияна Ангелова Всички права запазени