6.11.2008 г., 22:44 ч.

Мечтана любов 

  Поезия » Любовна
1070 0 1
 

Ръцете ми - цвете са в пустиня.

Очите ми - светулки в тъмнината.

Сълзата ми - отронена бавно.

О, любов, къде си? Ела поне за малко.

 

Докосни нежно косите ми,

стопли с длани лицето ми.

Искам да съм като в сън,

просто ти ела и прегърни ме.

 

Не бързай - сподели нощта с мене.

Не бъди несправедлива -

всеки за любов е роден.

О, любов, ела поне малко да помечтая.

 

Нека заедно щастие открием,

да отидем там, където има рай.

Нека вечно в мен да живееш

и никога животът ми не ще има край.

 

© Тони Начева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??