Мечтата ми е за сияние
внезапно и замайващо,
водопади от желания
и извисяващи душата пориви.
Мечтата ми е за безкрайни
топли майски нощи
и незабравимо трайни
сенки, бродещи по покрива.
Мечтата ми е за вселени,
загадъчно изплували
и разкрили се пред мене,
за да ги пребродя целите.
Мечтата ми е за принцеси,
танцуващи върху планети,
върху тях златни завеси
спуска слънцето с косите си.
Мечтата ми е за добро,
в което всеки да повярва.
Доброта като стебло,
излъчващо сияние.
© Павлина Ненова Всички права запазени