26.01.2007 г., 16:35 ч.

Мечтая си 

  Поезия
894 0 9
Мечтая си душата ми среднощно
за себе си да ми разказва, зная,
тя помни не един и два живота...
Мечтая, само си мечтая...

Мечтая: със страха и със вината
на криеница няма да играя -
ще ги изключа просто от играта.
Мечтая, само си мечтая...

Мечтая си небе, но звездооко,
да се извие - златносиня тайна,
магия за любов да ме докосва...
Мечтая, само си мечтая...

Мечтая си. Като във огледало
аз във мечтите мои се оглеждам.
Не се отказвам - те са ми началото.
А и надеждата умирала последна...

© Ружена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??