5.06.2012 г., 23:05 ч.

Мечтая те... 

  Поезия » Любовна
1885 0 2

МЕЧТАЯ ТЕ...

 

Не мога да те имам, но мечтая...

До мене спри и поседни.

Огледай се в очите ми дълбоко...

Огледай се...

Влюби се...

Остани!

Остани в живота ми за вечност,

аз имам нужда да те гледам.

Изпитвам нужда да те имам.

Нуждая се от теб, за да живея.

Мечтана любов си оставаш,

а липсваш ми толкова много.

Как мога очите ти да забравя?

Не мога... Просто не мога!

Мечтая те!

Желая  те!

Сънувам те!

Сред спомени живея... Сред мъгла...

Блян... Мираж несбъднат

оставаш за мен...

ЗАСЕГА!

Катя Михайлова

 

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Противоречиво...интересно...
    Винаги ще е "засега"
  • В живота нищо не се знае.Всеки си има мечти и се надява някой ден те да се превърнат в реалност.Така и аз мила Анахид се надявам.Това ,,засега,, е надеждата,че някой ден всичко ще е много различно.
Предложения
: ??:??