Мечтите ми са като птица,
разперила крила за полет.
Но всяка чака, кацнала на жица
да види истинската пролет.
Защото пролетта е сила,
която трябва на мечтите
да могат те с крила от свила
да стигнат нейде до звездите!
А те, мечтите ми красиви
копнеят винаги готови
и всеки път нетърпеливи,
да срещнат своите любови.
Защото любовта е песен,
която само птиците умеят
и пътят им до там нелесен,
в полет могат да възпеят.
Мечтите ми са път и радост
да видя всичко под звездите.
Да срещна доброта и благост
с любов и светлина в душите!
© Люси Атанасова Всички права запазени