Меланхоличнo
Колко е голо това поле -
едно поле без граници,
без храсти, без цветя...
Като тетрадка с празни страници.
Колко е голо това поле...
Само вятър по него се шири,
сякаш по празните страници
се опитва да остави дири.
© Ангел Хаджипопгеоргие Всички права запазени