От очите ми, роди се поточе -
сбрало цветовата гама.
Да тръгнем по него, обаче
не ще се поберем двама.
Но, аз на теб ще кажа само...
Разкажи, поточе мило,
сагите на ромона си звънък...
негата в дебрите си свило
на конец, като паяжина тънък...
© Нели Илиева Всички права запазени