Говори ми бавно.
Устните ти са мои,
скоростни отсечки в съзнанието,
сърцевидни завои.
С тях ми рисуваш остров на рамото
и кораби с аромат на мохито.
Топиш предразсъдъци.
Превръщаш ме в малък ментов бонбон.
И между синьото и червеното,
избираш зеленото, Нео.
Мен.
© Ле Бед Всички права запазени