22.03.2008 г., 9:13 ч.

Местоположение 

  Поезия
574 0 16
Повечето жени са добри.

Много от тях са красиви.

Някои са прекрасни, че и умни.

Забележителните са малко.

Изключителните се броят на пръсти.

Къде си?

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??