8.04.2013 г., 13:00 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
644 0 2

За миг ще се затворят твоите очи

и ще скрият нещото, което

ме кара да заспивам и буди сред вълни...

за миг ще завалят и дъжд, и пепел...!

 

Щом мигнеш, аз ще се променям

по малко, всеки път, със две сълзи,

и от този свят за миг аз ще изчезвам,

но в мислите ще пазя твоите очи...!

© Маломир Стръков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??