Миг
Никога не казвай да,
На живия ентузиазъм,
Проникнал в миг в твоето съзнание,
Защото утрото е по мъдро от вечерта.
Никога не казвай да,
На твоята любов към мрака,
Защото светлината ще спаси света.
Но винаги обичай с плам,
Тоз който дава ти надежда,
За по добър живот,
Защото любовта е неговия бог.
И винаги помни, обичай го и ти.
Христо Христов
© Hristo Hristov Всички права запазени