Не мълчи... С твоя шепот в нощта
събуди, разпали в мен страстта!
С порив див и въздишка една,
докосни ме... Остави в мен следа.
Две сърца - лудост, трепет и грях.
Полет, стих - най-прекрасният свят!
Тази нощ е магия, съдба -
претворена във реалност мечта.
Ще отминат твойте, мойте лета,
ще заглъхнат нейде тези слова...
Само спомен във душите ни жив -
ще ни грее споделен миг щастлив.
С. Кръстева
© Силвия Кръстева Всички права запазени