Красота смирена,
очи любовни,
душата - пленена
с нежни окови,
огнено тяло
към мен приближава,
всчко - онемяло,
страстта не прощава.
Разум - разклатен,
кожата изгаря,
устните те търсят,
всичко се повтаря!
Мястото, човека,
усмивките, смеха,
с разговори тихи,
с ласки през нощта.
Приятелство любовно,
съвременно едно,
порчно, непорочно,
неочаквано добро!
Любов неповторима,
неочаквана една,
за нас незаменима
и безболезнена!
© Мира Всички права запазени