Не запомни съня ми. Добре.
Имам мъничко време. До съмване.
И едно умълчано море.
И мечти – цяла вечност. До сбъдване.
Не разбирам съня ти. Какво,
че съм толкова нощи очаквана?!
И едното, смутено небе
върху мене почти е изплакало
всички цветни илюзии. Време... е
за едно недопито кафе.
И при… все, че събуждаш сълзи
във очите ми, щом до мене
внезапно… се спреш.
Щом… в съня ти съм –
миг очакване.
© Нели Всички права запазени