В миг -
всичко започва
и в миг свършва...
едно дихание,
един копнеж,
едно мигновение...
една болка,
после страх
и съмнение...
и не остава време
да обичаш
ей така -
свободно,
безделно,
безпределно,
безкомпромисно -
ДОРИ ЗА МИГ...
© Мария Всички права запазени