19.09.2024 г., 23:49 ч.  

Мигове като птици 

  Поезия
101 1 0

Обичам те, нима е нужно

и как, защо да обяснявам,

стихът се лее теменужно

и плувам в чистата му лава,

 

щастлива в твоите зеници,

които нещо нежно питат,

а миговете като птици

летят, летят, но не отлитат.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??