8.09.2007 г., 11:22 ч.

МИГОВЕ ОТ УТРЕ... 

  Поезия
817 0 7
Очаквани, пръстите
докосват нежно...
устните дъхаво
шептят недокоснати...
търсещи, очите
се вглеждат
в светлинките
и блестят...
загадъчни, издайни
в своите тайни!...
Мигове мечтани,
спомени от утре!...
И до днес
в онзи унес!...

© ТинаРоси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??