Не тялото ти ще жадувам аз,
изваяно от горещина и жажда
не нежните ръце, които ме обгръщат.
Не устните, даряващи със страст,
която до последния ми ден ще ме разяжда.
Не думите, с които ми отвръщаш.
Не и очите, които всичко в мен четат.
Не косите, във които обожавам да се будя.
Не и гласа ти, водещ до полуда.
Това, което ще ме облече в печал.
Вълшебството, което ще изгубя
е мига преди да те целуна.
© Ивайло Василев Всички права запазени