Мила
Моята скръб ми е достатъчна,
не ме наранявай и ти...
хубавите моменти отминаха,
сега е мрачно и студено в мен.
Мила, мила, смъртта не е достатъчна,
разпилей и пепелта ми.
Не го прави мила, не си тръгвай мила,
няма да го преживея.
Без любовта ти аз линея като роза всеки ден.
Като една ранена сърна,
аз умирах всеки ден.
Мила, мила, смъртта не е достатъчна,
разпилей и пепелта ми.
Не го прави мила, не си тръгвай мила,
няма да го преживея.
Не ти ли бе достатъчна мила,
само една истинска любов.
Какво да ти дам още мила,
вземи душата, живота ми,
ще ги жертвам за теб.
Мила, мила, смъртта не е достатъчна,
разпилей и пепелта ми.
Не го прави мила,
не си тръгвай мила,
няма да го преживея.
Без любовта ти аз линея като роза всеки ден.
Като една ранена сърна,
умирах всеки ден.
Мила, мила, смъртта не е достатъчна, разпилей и пепелта ми.
Не го прави мила, не си тръгвай мила,
няма да го преживея.
© Мария Мария Всички права запазени