Милковите две ръчички,
палавници, чуйте всички,
с вилицата не боравят,
много често я забравят!?
Още с първата закуска,
сто микроба Милко схруска!
Заболя го пак главата,
и пропусна той играта...
Палавниците тогава
му наложиха забрана.
,,Който много мързелува,
който много там хитрува,
трябва да се превъзпита!"
Чак тогава с нас ще рита!
© Дияна Всички права запазени