Мило мое момче,
пред съм аз като дете,
чувства нежни ти събуди,
отдавна забравени подбуди.
Трепет тъй необикновен,
кара ме да дишам всеки ден.
Вълнуваш моето сърце
и не зная откъде дойде ...
Като някаква магия
ме караш да се преоткрия.
Мило мое, момче
дай ми своето сърце,
с усмивка, вятърничава и дива
чакам да ме отвлечеш...
Отведи ме към нови светове,
искам с теб да съм щастлива.