Вървя със миналото за ръка,
то води моята душа,
показва ми отминали неща,
от мен отронва се едва
въздишка тиха, наболяла.
Ах, как злочеста съм сега!!!
Проклета с миналото да вървя,
да търся стари времена,
да живея само във тъга.
Страхувам се, умирам,
без теб съм и без твоята ръка.
© Мия Николова Всички права запазени