23.03.2007 г., 15:42 ч.

Минало си! 

  Поезия
1081 0 3
Чак сега разбирам колко те обичам.
Чак сега разбирам колко много липсваше ми ти.
Изминаха месеци а аз те помня, дали и ти?!??
На лъжите ти повярвах, но продължих.
На думите се подадох и пак разбрах:
"Грешката си ти, грешката в живота ми
защо ме нарани, нали обичаше ме тии!..."


Прощавам ти всяка дума, всяка обида и всяка твоя лъжа.
Прощавам ти знай, и никога не ще те забравя.
Само кажи "Обичах те аз" и си тръгнии, завинаги...


С друга си ти сега. И тя ли е игра?!
Нея обичаш ли, нея сънуваш ли за нея мислиш ли?!
Дано си щастлив, дано си справедлив: повярвай ми, никой
не заслужава твойте лъжии!...
Моля те да ми простиш! Можеш ли да се решиш,
виждш ли ме ти, виждаш ли как болии?!
Само запомни, само запомни - някой ден ще си платииш!
Ще си платиш!...

© Хриси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??