29.07.2008 г., 9:04 ч.

Миналото... 

  Поезия » Любовна
710 0 1

Късно е. Няма те вече.
Няма надежда за нас.
Късно е. Времето бавно изтече.
Химера... И пагубен глас.

Късно е. Не ще да се върнеш.
Пияна, болката си ще скрия.
Няма сълзите в смях да превърнеш.
Няма отново... да те открия.

Късно е. Останах сама.
А думите превръщат се в дим.
Късно е. Сълзи. Самота.
За която ти си незрим...

Късно е. Няма надежда.
Умира сърцето... Не бие.
Всяка мисъл към теб ме повежда.
Сърцето любов не ще да открие.

Късно е. Тръгна си вече.
Сълза нова се ражда. Боли.
На студ и на страх ме обрече
постъпката твоя. Вали...

Късно е. Време да пия.
Съдбата не се промени.
Късно е. За кой път ще открия,
че друг не ще да те замени...

Късно е. Плача. Проклинам.
Обичам те... Не мога пак да те имам...

© Петя Терзийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрав за стиха ти!
    Личи си колко чувство е вложено в него!
Предложения
: ??:??