17.07.2010 г., 14:04 ч.

Миналото не боли... 

  Поезия
547 0 2

А времето на твоите мечти,

разпръснати на края на света,

изтича бавно между пръстите,

зовящи твърде плахо любовта.

 

Душата ти отдавна не боли,

мамена с химери и лъжи

и само споменът все още тлее

и смъди в очите ти. Върви…

© Пепи Оджакова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??