Миниатюри
* * *
Очите ти се смеят...
Не ги оглеждай в моите очи...
Изкушаваш ме...
Смехът е зараза...
* * *
Ще те докосна... Без да искам...
Ще ме докоснеш... Нарочно...
... Къде
остана
Земята...
* * *
Ще се "изгубя"...
... Това ли искам...
(... Когато човек се губи, винаги
е сам...
... Може би разочарованието идва,
когато се "намериш" сам...)
Ще ме намериш ли?
© Надежда Маринова Всички права запазени