МИРАЖ
От очите ти самодиви палят огньове.
Славей от твойте устни пие роса.
От косите ти мъже сплитат въжета,
после смело се спускат в пропастта.
Като вълчица ми ближеш раните,
когато падна, ми подаваш ръка.
... Дали си истинска или сънувам?
© Мимо Николов Всички права запазени