20.08.2016 г., 19:06 ч.

Мираж 

  Поезия
587 0 0

Може би е просто мираж,

това всичко около нас.

Материалността владее нас самите.

 

Може да е просто заблуда,

която съживява безмислието

и разяжда  развитието.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??