Надут генерал клокочи,
вече и с обиди е агресивен,
на журналистките скочи,
ругае който е безсилен.
Ама и "мисирките" са си виновни,
че правиха му ниски поклони,
че не бяха те свободни,
че към раболепие са склонни.
© Георги Всички права запазени