Чувстваш болка
дълбоко в себе си.
Имаш лоши мисли,
които ще излязат от кожата ти.
Аз също чувствам болка
заради теб...
Някога те обичах
и носех образа ти вътре в мен,
но вече няма знаение,
ние затворихме всички врати.
Може би било е истина,
но тогава бяхме истински.
Днес мисля, че е загуба на време
да плача за щастието ни,
да страдам по теб...
но винаги ще ме боли.
Ти няма да си с мен...
© Стеси Всички права запазени