Ще чакаш ли да дойда пак?
Да те погледна.
Да се усмихнеш ти
и в миг да влезна
във онзи свят,
във който лудо ме обичаш!
Където няма драми и лъжи.
Във някаква Вселена паралелна,
където всичко е различно –
но си ти!
Във нова приказка
или реална виртуалност,
с нов сюжет.
Но пак да бъдем
Аз и Ти!
Да се обичаме
със чувства без окови
и никой никиму да не вреди.
Ще искаш ли да дойда пак?
Да ме целунеш...
В мен да впиеш твоите очи.
И аз опиянена да изгубя
и ум, и разум,
етика дори!
© Нели Р Всички права запазени