27.01.2009 г., 8:52 ч.

Мисля, че се влюбвам 

  Поезия » Любовна
887 0 2
Не искам понякога
просто да те има наоколо.
Не искам скрито
просто да поглеждам към теб.

Не искам, търсейки те,
да не те намирам до мене.
Не искам самотно
отдалеч да губя своето време.

Да, знам какво искам,
просто шанса да бъда до теб.
Знам, защото е истинско
и знам, защото го чувство добре.

И ето -
мисля, че се влюбвам.
Понякога просто се случва,
и трудно се бяга от това.
Може би с годините учех,
че най-красивият момент е сега.

// посветено на Д.И.С.

© Христо Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • СТрахотно!ПОздрав
  • ....Не искам понякога
    просто да те има наоколо.
    Не искам скрито
    просто да поглеждам към теб....


    Колко разбираемо си го написал, Приятелю!!!
    Поздравления!!!!
Предложения
: ??:??