Мисля за теб...,
когато заспивам;
мисля за теб,
когато аз дишам!
Дишайки,
аз надълбоко потъвам
потъвам в самота,
където си ти...
Дишайки,
аз още напред отивам,
отивам в светлина,
светлината, където си ти!
Мисля за теб
и за твоите пръсти,
твоите очи,
твоите ръце,
мисля за теб,
тъгувам за теб,
сънувам те
и прегръщам те...
© Кейтлин А. Всички права запазени