Още помня оня миг пиянство
във който насаме останах с теб,
и затвърди се нашето познанство,
когато започнах те с мистър Чеп.
Тогава той така те очарова,
че цяла нощ със него ти лудува...
А днес... Отде извади толкова отрова?
Дори кълнеш го... че и той не струва...
И как попаднах във капана сам
наречен с тайнственото име: "сватба"?
Преглеждам снимките и чак сега откривам там,
че стискаш всяко цвете като брадва...
А днес открито я размахваш във ефира,
и късно е да бягам аз от теб.
Успешно вече с нея ме кастрира -
Довиждане (по-точно, сбогом), мистър Чеп...
15.06.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Всички права запазени
Голям праз, Роси, ако не е отровна, ще е анаконда и жив ще го глътне 😂
Мерсаж, момичета 😋😂😋