Покривът на моята къща
е таванът на стаята ми.
От покрива винаги мога да литна,
ако таванът ме пусне до там.
Но ако съборя тавана
ще остана без покрив над главата си.
Всъщност, тавана е точно това –
смесица между Юда и Пилат Понтийски.
© Мариела Георгиева Всички права запазени