Младежи се ежат
Сбрали се група младежи
и всеки почнал да се ежи –
кой е по-по и кой е най
(но са пълна нула, знай).
Един добър бил в леглото
(то не вдига го горкото)...
По него падат си жените
(ала само във мечтите).
Друг пък хвали се с колата –
била най-бърза в махалата...
(но в каталога май я е видял,
в леглото докато си е лежал).
Трети пък – фитнес инструктор
(играе си още с конструктор),
вдигал двеста от лежанка
(грама, под джанката на сянка).
Така изнизват им се дните
по кръчмите и в механите,
но, за да са каквито се представят,
те мързела си трябва да забравят.
С пожелание за слънчева и усмихната седмица за всички публикуващи и четящи в този сайт!:)
Вальо Шкафа
© Валентин Добрев Всички права запазени