22.08.2024 г., 23:33 ч.

Младост 

  Поезия » Любовна
59 1 0

Трепет, страст, въздишка и... небе,

поглед вперен в танца на светулки.
Допир, топлина, едно сърце,
в ритъм виртуозен на цигулки.

 

Две тела пулсиращи в едно
и завивка звездна, необятна.
Разговор без думата "Защо?"
в блясъка на огърлица лятна.

 

Птичи песни в клони на дърво
и извиращ ручей от скалите,
слънчев сплит за огнено хоро,
под вираж неспирен на орлите.

 

Младост, жажда, искрени очи
и душа жадуваща небето, 
шепот от несбъднати мечти,
благослов, извиращ от сърцето.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??